Handelsbetingelser

Fortrydelsesret og ombytning

Fortryder du dit køb hos os, bedes du returnere varen i samme stand som du fik den leveret i. Det vil sige, at varen skal have samme originale stand / emballage som da du modtog varen. Vi forbeholder os retten til, at afvise en vare hvis varens emballage er ødelagt og vi ikke kan sælge den igen. Du bedes vedlægge fakturaen med varen, samt en forklaring på hvad der er galt med produktet, så vi kan ombytte varen eller sende en tilsvarende vare til dig. Vi vil selvfølgelig betale fragten for returneringen såfremt varen er defekt.

Du skal være opmærksom på, at du har en fortrydelsesret på 14 dage, når du modtager din varer. Fortrydelsesfristen er overholdt hvis varen er sendt retur inden 14 dage fra modtagelsen. Du skal altid meddele indenfor fristen, hvis du ønsker at returnere.

Hvis du nægter at modtage din vare ved levering, så forbeholder vi os retten til, at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter vi måtte have i forbindelse med returneringen.

VIGTIGT - Giv besked ved returnering af vare og forklaring af hvorfor det bliver returneret. 

 

Persondatapolitik

Vi har brug for oplysninger på dig, når du handler hos Nubabørnetøj.dk. De oplysninger vi har brug for er:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefon nummer
  • E-mail adresse

Vi vil registrerer dine personlige oplysninger, som er nødvendige for, at du kan få din bestilling.

Personoplysningerne registreres ved Shopify i 5 år, hvorefter de automatisk vil blive slettet. Derudover samarbejder vi med en række virksomheder som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler kun oplysninger og informationer på vegne af Shopify og må ikke bruge disse oplysninger til eget formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU-lande eller i lande, der kan give den nødvendige sikkerhed for dine personoplysninger.

Den data ansvarlige www.nubabørnetøj.dk er Christina Riboe Schram.

Du har selvfølgelig altid ret til, at få oplyst hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du føler vores oplysninger om dig ikke er retvisende, har du mulighed for, at få dem tilrettet. I nogle tilfælde forpligter vi os til, at slette din personoplysninger, hvis du beder os om det. Det kan være i de tilfælde hvor dine personoplysninger ikke længere er nødvendige i forhold til det formål de skulle være benyttet til. Du er altid velkommen til, at kontakte os, hvis du mener dine personoplysninger er blevet behandlet i strid mod lovgivningen. Du kan kontakte os på; Nubaboernetoej@gmail.com